2015-08-22 10:09:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Szabadnak és könnyűnek érzi magát

Napi horoszkóp augusztus 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Végre szabadnak és könnyűnek érzi magát, újra szépnek és jónak látja a világot. Ez a nap fátylat boríthat mindarra a rosszra, amit az elmúlt időben elszenvedett.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Szétszórtságával felboríthatja a családja vagy a partnere hétvégi programját. Ha váratlanul behívják a munkahelyére, és igent mond, a túlórákban most nem lesz köszönet. Ma több váratlan vendégre is számíthat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma valósággal habzsolja az életet: élvezi a táj szépségeit, a szabadban fogyasztja el a bőséges ebédet, amit néhány kisfröccsel öblít le, este pedig romantikus programot szervez a kedvesével.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Találkozzon a barátaival, mozduljanak ki egy kicsit - élvezni fogja a közös programokat! A sörözés közben sok mindenre fény derülhet, még hasznos tanácsokat is kaphat. Egy jó hangulatú telefonhívás dobja fel az estéjét.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Amikor a magánélete kiegyensúlyozott, mindig elbízza magát, mert megfeledkezik arról a rengeteg munkáról, amellyel megteremtette a békét. Válogassa meg a szavait, mert ma könnyen megsérthet valakit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha ön még egyedülálló, akkor mostanában különösen megviseli a magány. Mivel nem szívesen önti ki a szívét akárkinek, a környezetében élők értetlenül szemlélik az állandósult komorságot. Ha társaságba hívják, fogadja el az invitálást, és próbáljon egy kicsit megnyílni a barátainak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha sikerült elutaznia valahová a hosszú hétvégére, akkor remekül töltheti a mai napot is, és úgy érezheti, mintha kicserélték volna. Igyekezzen minél aktívabban tölteni a szabadidejét!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Újra eluralkodik önön a gyűjtőszenvedély. Ha nem tud parancsolni magának, akkor egyrészt többet költhet, mint amennyit megengedhetne magának, másrészt a tárgyak könnyen átvehetik az irányítást az élete felett.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha erőteljesen visszautasítja az önt ért támadásokat, és kikéri magának az alaptalan rágalmakat, akkor a rosszakarói meghátrálnak. Ha viszont nem érez elég erőt a vitához, vagy méltóságon alulinak érzi azt, akkor hosszasan rágódhat, vajon jól döntött-e a visszavonuláskor.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy kis ravaszsággal most könnyebben elérheti a célját, és a többiek is értékelni fogják, hogy használja az eszét. Este csatlakozzon egy vidám társasághoz, és mutassa meg, hogy buzog önben az életkedv!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap az unottság és egykedvűség jegyében telik. Ha este vendégségbe hivatalos, akkor mindenképpen el kell mennie, és ráadásul udvariasan kell viselkednie, még akkor is, ha nem fűlik hozzá a foga.

Halak: II. 19. - III. 20.
Bár utálja a felfordulást, mégis sort kéne kerítenie a „befőzés hadműveletre". A fáradságos munka elvégzése mellett komoly érv a nem túl rózsás anyagi helyzete. Erősítse a tudat, hogy munkájának meglesz a gyümölcse.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: